1. Aanleiding tot Kernkracht-10

Vlak voor mijn 61e verjaardag werd ik onderuit gehaald door een TGA: acuut tijdelijk geheugenverlies. Mijn geheugen kwam weliswaar binnen 24 uur terug, maar in de maanden daarna kon ik mij heel moeilijk concentreren en leek mijn hoofd gevuld met watten. Ik besloot daarom om tijdelijk maar voor de helft te gaan werken. De rest van de tijd deed ik allemaal leuke dingen: handwerken met mijn buurvrouwen, wandelen met vriendinnen, naar de sauna, en op de bank zitten niksen (héérlijk overigens).

Na verloop van tijd ging er iets kriebelen. Het was goed geweest, maar als ik mij bedacht wat ik nu echt het állerliefst deed, dan was het toch het coachen van mensen. Dus: mijn werk! Maar als ik aan mijn werk dacht, dan dacht ik er ook meteen aan dat het mij niet meer de ultieme voldoening schonk. Er ontbrak iets.

En zoals meestal gebeurt op dit soort momenten: er kwam iemand op mijn pad die mij kon helpen bij mijn, wat ik noem, 3e levensfase-vraag: “Wat wil ik nu eigenlijk als nalatenschap aan de wereld achterlaten?”

Ik ging op mijn 61e weer in coaching, hoewel ik zelf coach ben, om antwoord te krijgen op wat nou toch de “stip op mijn horizon” is. En vanaf dat moment ging alles in een stroomversnelling. Met windkracht 10 maakte ik een omwenteling in een paar dagen tijd, en ging ik vanuit mijn kern in mijn kracht staan. Het ging echt over al die stemmetjes in mijn hoofd, die me steeds maar weer in een slachtofferrol zetten en me op mijn plaats houden. Ik weet allang wat ik wil! Waarom sta ik daar nog niet? Ik had dit zó nodig om een punt achter mijn oude denken te zetten en in een nieuwe cirkel te stappen, van waaruit dingen moeiteloos naar me toe komen.

Ik wist meteen, dat ik op deze manier mensen wil coachen. Ik wil andere mensen inspireren om ook de weg van hun hart te volgen. Omdat het zo ongelofelijk veel oplevert als je dat doet! Voor mijn werk heeft dat als gevolg, dat ik mensen wil coachen die er 100% voor gaan om een transformatie te bereiken in hun leven. Die een van binnenuit gevoeld verlangen hebben om iets te doen met de gaven die ze bij hun geboorte mee hebben gekregen; die hun geboorterecht neer willen zetten.

Van daaruit is Kernkracht10 geboren!
Inmiddels hebben al aardig wat mensen een individuele 1-, 2- of 6-daagse intensive bij mij gevolgd. Een paar opmerkingen lees je onder het kopje: “Reacties”

Een reactie

  1. Hanneke

    Hallo Tineke, wat goed om weer iets van je te lezen. Had al een poosje niets van je gezien. Kon natuurlijk niet weten, dat je met heel andere dingen bezig bent geweest. Wil je graag weer volgen. Groetjes, Hanneke.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven