Van Droom naar Manifestatie

Een workshop van één dag: Van Droom naar Manifestatie. 

In één dag leid ik je door de stappen heen van Focussen (wat is je intentie?), Loslaten (go with the flow) en Creëren (volg je ideeën en inspiratie). Als logisch vervolg op deze stappen komt de Manifestatie van wat jij wilt neerzetten in dit leven. Je krijgt een helder beeld van wat je te doen staat. En het werkt!

Het doel van deze dag is je inzicht te geven in hoe je vanuit je eigen kern jouw ideale leven kunt bepalen en hoe je de belemmeringen, die je ervan weerhouden om dat te bereiken, kunt omzetten naar kracht.

Dus: vanuit je kern in je kracht gaan staan en zodoende bereiken wat je wilt. Ik daag je gedurende deze dag uit om de stappen te volgen, die bewezen effectief zijn. Het is met recht een workshop te noemen, want je gaat hard aan het werk! Na afloop krijg je een handout mee, waar alles nog eens in verwoord is. En na een paar weken krijg je een reminder om je er weer aan te herinneren wat je te doen staat!

De workshop is geschikt voor jou als jij je afvraagt waar jouw leven eigenlijk over gaat, hoe je je niet-meer-bevredigende werk kunt omzetten in iets wat zin geeft aan jouw leven, hoe je jouw bedrijf beter vorm kan geven en meer omzet kunt genereren, wat jij na wilt laten aan deze wereld, kortom: als je met (levens)vragen zit waarop je zelf niet één, twee, drie een antwoord hebt. Het antwoord zit wel in je, maar je kunt er even niet bij. Dat wordt tijdens deze dag wel naar boven gehaald!

De workshops duren van 10.00-16.00 uur, en worden georganiseerd in mijn kantoor in de Wildbaan in Leuvenheim. Tijdens de dag wordt er gezorgd voor koffie, thee, broodjes en iets lekkers.

Ben je hierin geïnteresseerd, meld je dan aan voor één van de workshops. Dat kan via de agenda.

 

Data workshops:

zaterdag 12 oktober

zaterdag 7 december