Intensieve Coaching

Wil jij werkelijk vanuit je kern gaan leven en volledig in je kracht staan en weet je niet goed hoe je dit aan kunt pakken?

Dan heb ik een prachtige vorm van coaching voor je.  Het betreft een zeer intensieve coaching van 6 hele dagen, waarvan de eerste twee aaneengesloten zijn en er overnacht wordt bij B&B Lovenem, schuin tegenover mijn kantoor. De andere 4 dagen zijn verspreid over 6 maanden, en tussendoor hebben we voortdurend contact over jouw voortgang.

 

Waarom?

Ik ben er van overtuigd, dat alle problemen waar je tegenaan loopt in je leven, je iets te vertellen hebben over je levensopdracht.

  • Waarom krijg ik het niet voor elkaar om een baan te hebben die mij voldoening geeft?
  • Waarom loopt mijn eigen bedrijf met een prachtig product/dienst niet zoals ik het voor ogen had?
  • Waarom ben ik niet helemaal tevreden over mijn leven, hoewel ik het ogenschijnlijk allemaal goed voor elkaar heb?
  • Wat wil ik eigenlijk als nalatenschap aan deze wereld achterlaten?
  • Ik wil nog iets anders, maar wat dan?

Het zijn vragen die je jezelf vaak op latere leeftijd stelt. Je hebt hard gewerkt om van alles voor elkaar te krijgen, het leven is je af en toe overkomen zonder dat je er invloed op kon hebben (denk je), je hebt je zekerheden in de vorm van pensioen, een baan, een huis…..

En toch… er ontbreekt iets. Maar wat?

 

Hoe?

Door bij je kern te komen en je in je kracht neer te zetten, kun je de hindernissen oplossen die je in jezelf hebt opgeworpen. Door stil te staan bij deze belemmeringen, ze onder ogen te zien en ze te erkennen, kun je vervolgens aan het werk gaan om ze om te zetten in krachtige overtuigingen, die gaan over zelfwaardering en zelfliefde. Je gaat beslissingen nemen vanuit je hart, je kracht en je laat niet meer toe dat je belemmerende gedachten de overhand hebben. Over het “hoe” hoef je je niet druk te maken; het gaat vanzelf als jij ervoor open staat.

 

Wat?

Tijdens 6 intensieve dagen en een aantal kortere sessies tussendoor word je je bewust van je manier van denken tot nu toe, en ga je aan de slag om ruimer te denken, anders te kijken (en daardoor anders te zien). Je wordt gecoacht in een prachtige omgeving (zie het plaatje hierboven), waar je regelmatig naar buiten gaat om te laten bezinken wat je ontdekt hebt. De eerste 2 dagen zijn aaneengesloten, en er is een overnachting geregeld in een mooie B&B aan de overkant, zodat je de eerste avond alle tijd hebt om in rust met jezelf verder aan de slag te gaan. Je ontdekt je stip op de horizon, en gaat op pad om er te komen. De andere dagen zal gewerkt worden aan het vorm geven en bestendigen van wat je tegen bent gekomen. Eén dag is een verrassing dag, waarin we iets totaal anders gaan doen en beleven. Voor de lunch en de borrel wordt uiteraard ook gezorgd.

 

Wil je graag voor deze intensieve coaching gaan, dan krijg je een uitgebreid intakegesprek van te voren, zodat we goed kunnen bepalen of deze vorm geschikt is. Als je dit een te omvangrijk traject vindt, dan kun je ook in eerste instantie voor een coaching van 3 maanden gaan. Daarna kun je alsnog beslissen of je het vervolg er aan vast wilt knopen. In ieder geval zal je, indien je je echt committeert aan de opdrachten, een grote omslag in je leven ervaren: vanuit je kern leven en in je kracht komen. Daar gaat het om.

Terug naar boven