Intensieve Coaching

Wil jij werkelijk vanuit je kern gaan leven en volledig in je kracht staan en weet je niet goed hoe je dit aan kunt pakken?

Dan heb ik een prachtige vorm van coaching voor je: een 2-daagse intensive, op aaneengesloten dagen met een overnachting erbij op een mooie plek. Na een paar weken is er een terugkommoment, waarop je kunt aangeven hoe het met je gegaan is na de 2-daagse. Ook kun je dan beslissen of je er nog meer dagen aan vast wilt knopen.

Waarom?

Ik ben er van overtuigd, dat alle problemen waar je tegenaan loopt in je leven, je iets te vertellen hebben over je levensopdracht.

  • Waarom krijg ik het niet voor elkaar om een baan te hebben die mij voldoening geeft?
  • Waarom loopt mijn eigen bedrijf met een prachtig product/dienst niet zoals ik het voor ogen had?
  • Waarom ben ik niet helemaal tevreden over mijn leven, hoewel ik het ogenschijnlijk allemaal goed voor elkaar heb?
  • Wat wil ik eigenlijk als nalatenschap aan deze wereld achterlaten?
  • Ik wil nog iets anders, maar wat dan?

Het zijn vragen die je jezelf vaak op latere leeftijd stelt. Je hebt hard gewerkt om van alles voor elkaar te krijgen, het leven is je af en toe overkomen zonder dat je er invloed op kon hebben (denk je), je hebt je zekerheden in de vorm van pensioen, een baan, een huis…..

En toch… er ontbreekt iets. Maar wat?

Hoe?

Door bij je kern te komen, je levensopdracht te ontdekken en jezelf in je kracht neer te zetten, kun je de hindernissen oplossen die je zelf hebt opgeworpen. Door stil te staan bij deze belemmeringen, ze onder ogen te zien en ze te erkennen, kun je vervolgens aan het werk gaan om ze om te zetten in krachtige overtuigingen, die gaan over zelfwaardering en zelfliefde. Je gaat beslissingen nemen vanuit je hart, je kracht en je laat niet meer toe dat je belemmerende gedachten de overhand hebben. Over het “hoe” hoef je je niet druk te maken; het gaat vanzelf als jij ervoor open staat.

Wat?

Tijdens de intensieve dagen word je je bewust van je manier van denken tot nu toe, en ga je aan de slag om ruimer te denken, anders te kijken (en daardoor anders te zien). Je wordt gecoacht in een omgeving waar je regelmatig naar buiten gaat om te laten bezinken wat je ontdekt hebt. Je kunt kiezen uit een aantal dagen, maar we beginnen altijd met 2 aaneengesloten dagen met een overnachting, zodat je de eerste avond alle tijd hebt om in rust met jezelf verder aan de slag te gaan. Je ontdekt je stip op de horizon, en gaat op pad om er te komen. De andere dag of dagen zal gewerkt worden aan het vorm geven en bestendigen van wat je tegen bent gekomen. Voor de lunch en de borrel wordt uiteraard ook gezorgd.

Wil je graag voor deze intensieve coaching gaan, dan krijg je intakegesprek van te voren, zodat we goed kunnen bepalen of deze vorm geschikt is. Je zult, indien je je echt committeert aan de opdrachten, een omslag in je leven ervaren: vanuit je kern leven en in je kracht komen. Daar gaat het om.

Terug naar boven