Kern-Kracht Training

Deze training wordt gegeven op 4 avonden, met daar tussendoor een individueel gesprek over waar jij tegenaan loopt. Het toont je de weg van Bewustzijn omtrent je bestemming in dit leven naar het leiden van het leven waarvoor je in de wieg gelegd bent. Het is met recht een Krachtige training, waarbij patronen blootgelegd worden en je daadwerkelijk in je Kern kunt stappen. De keuzes die je vanaf dat moment gaat maken zijn de keuzes van je hart. Je ervaart de ultieme kracht van het creëren van datgene wat jouw goddelijke kern wil neerzetten in dit leven. Dat gaat over allerlei zaken: relaties, geld, gezondheid, wonen, werken… Laat je inspireren!

DOEL
Het doel van de training is om je inzicht te verschaffen in hoe je je leukste leven kunt leven en datgene kunt doen waarvoor je werkelijk hier geboren bent. Dat is namelijk niet om onder stress, zorgen, opgelegde regels etc. te leven, maar om vrij te zijn om datgene te doen waar je blij van wordt. Ik geloof zeker dat het mogelijk is om je te bevrijden van knellende verplichtingen en belemmeringen en toch bijvoorbeeld voldoende geld te hebben. Ik heb dat zelf ervaren in mijn leven en wil het graag doorgeven.

De eerste avond is een korte herhaling van wat er in de workshop Numerologie uitgelegd is omtrent je levensbestemming vanuit numerologisch gezichtspunt bekeken. We gaan dit koppelen aan wat je als kind al graag wilde neerzetten, aan je verlangen en je gemis van toen.

Vervolgens gaan we kijken naar de overlevingspatronen die je hebt opgebouwd in je jeugd, zonder daar overigens op een therapeutische manier mee om te gaan. Eigenlijk kunnen we zeggen dat we gedurende de eerste helft van ons leven steeds verder zijn afgedwaald van wie we werkelijk zijn. Daarna is het de kunst om ons oorspronkelijke zelf terug te vinden en onze bestemming te gaan leven.

Om dat te kunnen moeten we een aantal ‘lessen’ leren, waarvan de belangrijkste is om te vertrouwen op de kracht die we allemaal in ons hebben. Die kracht, op een positieve manier aangewend, kan ons sterken in het maken van keuzes die goed voor ons zijn. Op dat moment stop je met te doen wat slecht voor je is. En dat is alles wat niet 100% goed is.

Op de laatste avond leer je een krachtige techniek die als je het gaat toepassen tot verbazingwekkende resultaten leidt.

Na de training heb je voldoende middelen in handen om zelf voort te gaan op het pad dat je ingeslagen bent. Na enige tijd nodig ik de deelnemers uit voor een evaluatie-avond, zodat we van elkaar kunnen horen welke resultaten we geboekt hebben.

Terug naar boven