Workshop Numerologie

Regelmatig geef ik een workshop van een dagdeel over het boeiende onderwerp: “Numerologie”, ofwel: vind je bestemming voor dit leven met behulp van de getallen van je geboortedatum.

Ik ga er van uit dat ieder mens een bestemming heeft in dit leven, die precies bij hem past. We kunnen er niet altijd even goed bij komen, omdat we geleerd hebben om ons aan te passen aan de omstandigheden, onze ouders, de maatschappij, etc. Maar op een gegeven moment gaat het toch kriebelen en wil je doen wat bij je hoort en dus past.

Je geboortedatum kan je, via numerologie, helpen om zicht te krijgen op je bestemming. Mijn eigen geboortedatum leidt mij tot de bestemming 9. Een 9 is een leraar. ‘Toevallig’ heb ik mijn halve leven in het onderwijs gezeten. Dat paste goed bij mij. Wellicht ben jij een 1, of een 7, of .… Dan heb je hele andere dingen te doen dan ik.

De volgende zaken komen aan de orde in deze workshop:

  • Wat is je lotsgetal?
  • Hoe is dit opgebouwd?
  • Leef je je bestemming, of is het een grote uitdaging voor je?
  • In welk persoonlijk jaar zit jij in 2020?
  • Wat zijn je relatie-getallen met je partner, kind, ouders?

Het leuke van een groepsworkshop is, dat je niet alleen inzicht in je eigen getallen krijgt, maar ook een groter overzicht over alle getallen krijgt doordat ieder mens andere combinaties heeft.

Ben je nieuwsgierig naar jouw ‘nummers’ en hoe je daar mee kunt spelen, aarzel dan niet en geef je op voor één van de geplande workshops. Zie hiervoor de agenda.

Terug naar boven